14 juni 2019

Het varende muziekcafé

14 juni 2019

Het varende
muziekcafé

Can you feel it? Can you feeeeel it? Can you feeeeeeeel it? De zomer is in aantocht en dat kan maar één ding betekenen: ONZEBORREL Summer Vibes komt eraan. Ben jij klaar voor een zomerse dansavond op ’t IJ? Met gouden en soms ook foute hitjes? Een tropische cocktail in je ene hand en een lekkere ONZEBORREL-hap in je andere? Omcirkel dan vrijdag 14 juni in jouw agenda! Want dan zijn we terug! Minimale leeftijd 21 jaar.

When

Datum: 14 juni ’19
18.00: Start
20 – 22: Varen
23.30: Einde

Where

OCEANDIVA
Vriesseveem 4
Amsterdam

Music

The Recipe
& DJ

Food

ONZEBORREL-Hap
& snacks

When

Datum: 14 juni 2019
18.00: Start
20.00 – 22.00: Varen
23.30: Einde

Where

OCEANDIVA
Vriesseveem 4
Amsterdam

Music

Coverband
& DJ

Food

ONZEBORREL-Hap
& snacks

Save water —

Drink cocktails

foto_onzeborrel_zomer

Go get your

Tickets

Groepen

Wil jij met het bedrijf en/of relaties de zomer inluiden of gewoon even gezellig borrelen met het team? ONZEBORREL is de ideale plek voor zakelijke arrangementen. Geniet van de live-muziek vanaf uw eigen statafel of huur een privé-area af met open bar en dinerbuffet. Alles wordt geregeld en is mogelijk op factuurbasis. Stuur een aanvraag naar info@oceandiva.eu.

foto_onzeborrel_zomer

Nieuwsbrief

Mis de boot niet

Blijf op de hoogte van komende ONZEBORREL edities. ONZEBORREL wordt 3 keer per jaar georganiseerd. Via onze nieuwsbrief kun jij als eerste een early bird ticket bemachtigen, ben jij als eerste op de hoogte van welke band er komt optreden en ben jij er zeker van dat je geen één editie hoeft te missen.

Mis de

boot niet

Blijf op de hoogte van komende ONZEBORREL edities en bemachtig als eerste een early bird ticket en ben er zeker van dat je geen één editie hoeft te missen.

Stay up to date

Sail 2020

ONZEBORREL Sail 2020

Het lijkt nog ver, maar 12 tot en met 16 augustus 2020 is Amsterdam voor de 10e keer het decor van SAIL.

Wil je verzekerd zijn van een goede plek en deel uitmaken van de gezelligste borrel van Amsterdam? Kies dan voor het ONZEBORREL arrangement bestaande uit een dinerbuffet, amuse dessert, night snack en onbeperkt drankjes inclusief prosecco (95 euro p.p.). Wil je met een groep gaan? Ga dan voor het groepsarrangement van 10 personen en krijg één ticket cadeau!

Note: Wij zijn geen officiële partner van Stichting Sail 2020. Mede daardoor en gezien de grootte van de schepen kunnen wij niet de IJ-haven in.

Sail 2020

Het lijkt nog ver, maar 12 tot en met 16 augustus 2020 is Amsterdam voor de 10e keer het decor van SAIL. Wil jij deel uitmaken van de gezelligste borrel van Amsterdam? Kies dan voor het ONZEBORREL arrangement bestaande uit een dinerbuffet, amuse dessert, night snack en onbeperkt drankjes inclusief prosecco (95 euro p.p.).

Go get your Sail